+32 2 367 30 00

 

Home > Onze medewerkers getuigen > Philippe Strappazon

Philippe Strappazon

Bij Xperthis sinds maart 2014

Software Architect & Teamleader

TEAM: JAVA DEVELOPMENT

Wat ik het meest op prijs stel bij Xperthis is dat er een goede werksfeer en teamgeest is.

Wat deed je voor je bij Xperthis belandde?

Meteen na mijn studies heb ik een job als analist-ontwikkelaar gevonden in een bedrijf in Louvain-la-Neuve dat gespecialiseerd is het ontwikkelen en integreren van oplossingen voor de bank- en verzekeringssector. Ik heb daar 5 jaar gewerkt en heb dan bij Xperthis gesolliciteerd.

Waarom wou je bij Xperthis beginnen?

Ik wou in een bedrijf werken dat stabiel en goed gevestigd is op de markt en in de regio. Toen ik vaststelde dat het door Xperthis gezochte profiel overeenkwam met mijn profiel heb ik niet getwijfeld en mijn CV opgestuurd.

En waaruit bestaat jouw functie?

Ik maak deel uit en leid één van de java development teams in Nijvel. Met mijn collega’s staan wij in voor de interactie tussen onze software en de software dat door onze klanten gebruikt wordt. Dit betekent dat we elke dag interfaces en tools ontwikkelen, configureren en onderhouden die de communicatie tussen de verschillende systemen moeten garanderen.

Wat stel je vandaag het meest op prijs in je werk?

Wat ik het meest op prijs stel bij Xperthis is dat er een goede werksfeer en teamgeest is. Als er zich een probleem voordoet, kan je altijd op de steun van je rechtstreekse of onrechtstreekse collega’s rekenen. Ook het feit dat Xperthis een vestiging heeft dicht bij mijn woonplaats is waardevol en bevorderend voor het evenwicht tussen werk en privé.

Onze medewerkers getuigen