+32 2 367 30 00

 

Home > Onze medewerkers getuigen > Leen Petré

Leen Petré

Bij Xperthis sinds januari 2015

Legal Advisor

TEAM: SHARED SERVICES

Xperthis bood me goede perspectieven op lange termijn.

Wat deed je voor je bij Xperthis belandde?

Ik begon mijn carrière als Legal Advisor bij Deloitte Fiduciaire. Daar maakte ik deel uit van het Corporate Law team dat zich voornamelijk ontfermde over de kleine en middelgrote ondernemingen en hen adviseerde en begeleidde bij oprichtingen, alle vormen van reorganisaties, corporate transacties, ontbindingen en vereffeningen, het opstellen van management- en aandeelhoudersovereenkomsten alsook corporate housekeeping.

Waarom ging je bij Xperthis solliciteren? 

Ik werd gecontacteerd door de HR Manager van Xperthis via LinkedIn. Aangezien ik op zoek was naar een nieuwe professionele uitdaging, ging ik in op deze uitnodiging. De nieuwe, en voor mij ook onbekende, markt van Xperthis alsook de veelzijdigheid aan de job spraken mij enorm aan. Bovendien bood Xperthis me goede perspectieven op lange termijn.

Hoe verliep de integratie?

Toen ik begon, kreeg ik een hartelijke ontvangst en rondleiding van het HR team en mijn directe verantwoordelijke. Ik besefte al gauw dat de werksfeer prima was. Om me wat meer te verdiepen in de markt van Xperthis volgde ik een opleiding in het kader van de overheidsopdrachtenwetgeving. Ook de integratie met de Franstalige collega’s van het moederbedrijf NRB verliep zeer hartelijk.

Ben je tevreden over je werk?

Ik leer elke dag nieuwe dingen over onze markt alsook over de verschillende rechtsdomeinen. Daarnaast is de werksfeer aangenaam en gezellig. Bovendien werk ik dichtbij huis en heb ik goede vooruitzichten op het vlak van interne evolutie.

Onze medewerkers getuigen